Vanuit het zoeken naar een manier om met mijn pijnen en verdriet om te gaan, ontstond aan mijn keukentafel een tekening. Een tekening die mijn kinderen hun vragen over Rwanda, mijn familie en mijn verleden uitlegde. De kinderen vonden dat er een nieuwe tekening moest komen. Één van ons, van nu en tegelijkertijd één die tijdloos is. Een tekening die iets verteld over mijn verleden, ons heden en onze toekomst. Een briljant idee. En zo ontstond aan onze keukentafel in 2014 de eerste ruwe schets. Begin 2016 ontstond van DE MukaCariza print.

Vrij vertaald betekent MukaCariza een schouderklopje of een beetje geluk. Een duwtje in de rug.

Een klein maar betekenisvol gebaar dat je vertelt dat de liefdevolle zonnestralen je altijd zullen bereiken, waardoor je nooit opgeeft, vooruit kijkt, volwassen wordt en bloeit.

MukaCariza wil de betekenis van luxe herdefiniëren door tassen en accessoires te maken die vrolijkheid en gezelligheid uitstralen, die op een duurzame, respectvolle en verstandige manier worden geproduceerd.

MukaCariza daagt de status quo uit om de standaard opnieuw te definiëren. Inclusief is de norm. Empoweren van de mensen met wie we werken is de norm. Een gezonde planeet is de norm. Elke klant de meest geweldige koopervaring bieden is de norm.

Leave a Reply